Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Kurser

TCM NORDIC

Birkakliniken, Birkagatan 32

113 39 Stockholm

08-4414113 info@tcmnordic.se

www.tcmnordic.se

KURS I KINESISKA ÖRTFORMLER:

CHINESE MODULAR SOLUTIONS

                                                                     Kursledare: Tuva Linde

 

Kursen ger dig baskunskaper om hur den kinesiska örtmedicinen är uppbyggd och hur Du kan använda 62 olika örtformler för ett mycket stort antal åkommor.

 

Chinese Modular Solutions-serien är producerad av Harriet Beinfield och Dr. Efrem Korngold i USA. De har även skrivit den kända boken: Between Heaven and Earth- A Guide to Chinese Medicine. Boken finns att köpa på kursen (191 kr inkl moms).

 

Varje örtformel består av ett antal örter som tillsammans ger en speciell funktion för att behandla ett kinesiskt syndrom. De ”heter det de gör” vilket underlättar användningen t.ex. Strengthen Water, Tonify Qi. Man kan med fördel kombinera dem om man önskar behandla flera syndrom samtidigt och personifiera behandlingen.

 

I serien ingår även ”Sage Solutions” som består av 22 olika örtformler. De har blivit mycket populära p.g.a. sin moderna framtoning. Här finns t.ex. Digest Aid för ”stressmage”, Unlocking the Gate för prostatabesvär, Loosen Solution vid oro och spända muskler och Basic Boost för trötthet.

 

I kursen ingår ett kompendium på svenska. Det finns möjlighet att köpa örtformler på kursen. Till denna serie finns även en produkthandbok  (engelska, 415 sidor) som detaljerat beskriver varje örtformel och vilka klassiska kinesiska recept som formeln bygger på. Den finns att köpa för 201 kr. Vi bjuder på för- och eftermiddagsfika.

 

 

  • Tid: lördag 26/10 kl 9-17.
  • Plats: Birkakliniken, Birkag 32, Stockholm (T-bana S:t Eriksplan).
  • Kostnad: 500 kr inkl. moms, betalas på plats.
  • Förkunskaper: Du bör ha avancerade kunskaper i TCM (traditionell kinesisk medicin) t.ex. 3-årig akupunktörutbildning.    
  • Anmälan: e-posta info@tcmnordic.se eller ring 08-441 41 13 senast fredag 18/10 och uppge namn, telefonnummer och ”Kurs CMS” Anmälan är bindande. Begränsat antal platser finns.
  • Info:Tuva 08-441 41 13/070-768 86 95.

 

 OBS! TCM Nordic har valt att enbart arbeta med de tillverkare av örtformler som noggrant följer de stränga kraven som GMP (Good Manufacturing Practice) ställer på råvaror och tillverkningsprocess. Samtliga örter håller gällande gränsvärden för förekomst av tungmetaller mikroorganismer.

Tuva Linde är Dipl. akupunktör och har arbetat på Birkakliniken sedan –95.  Hon har även studerat kinesisk patentmedicin i 6 månader för Mikael Lund,  västerländsk örtmedicin enligt TCM för Jeremy Ross och ett år Bachelor of Acupuncture, Akupunkturakademin.

TCM Nordic är en av Sveriges största återförsäljare av kinesiska örtformler, akupunkturnålar och andra tillbehör för terapeuter sedan år 2001.

Webshop www.tcmnordic.se e-mail info@tcmnordic.se tel 08-4414114
Kurser
Populära varor / Nya varor
Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Exkl. moms
Nyhetsbrev
Erbjudanden
Dermaroller Paket Pro... Dermaroller Paket Prova-På innehåller: 1 st CE-märk...
1 596kr
1 633kr 
Jade Windscreen, 2 oz... Tomhet Wei Qi och metallelement Qi
411kr
457kr 
Dermaroller Paket Hem... Dermaroller Paket Hemmabruk ger 10% rabatt och inne...
4 085kr
4 538kr 
Jojobaolja Jojoskin M... Mini-kartong 10 st flaskor a 60 ml med pump. Jojosk...
2 300kr
Herbachaud Värmeplåst... Herbachaud Värmeplåster, 6 stycken per förpackning....
200kr
250kr 
Copyright © TCM NORDIC AB