Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Om oss

Historia
TCM Nordic AB bildades år 2001 av akupunktör Tuva Linde. Företaget importerar akupunkturnålar, kinesiska örtformler, rehabiliteringsmaterial, hygienartiklar och andra akupunktörtillbehör. I dag säljs även de västerländska teerna till kommuner och landsting som använder s.k. NADA-akupunktur (öronakupunktur mot abstinensbesvär).

Säkerhet
TCM Nordic AB har valt att enbart arbeta med de tillverkare av örtformler som noggrant följer de stränga kraven som GMP (Good Manufacturing Practice) ställer på råvaror och tillverkningsprocess.

Trygghet
TCM Nordic AB distribuerar varor till sjukvårsdpersonal och andra terapeuter över hela Sverige. Det krävs adekvat utbildning, t.ex. 3-årig akupunkturutbildning, för att kunna ställa diagnos och återförsälja de flesta örtformler i sortimentet. Vi är mycket måna om att våra slutkunder får rätt preparat och därför frågar vi vem som ordinerat.

Verksamheten
Lagret finns på Birkakliniken i Stockholm och hit kan Du även komma och handla direkt. Här driver akupunktör Tuva Linde sin verksamhet och tar även emot patienter.

Service
Syftet med TCM Nordic AB är att leverera säkra och effektiva örtformler för ett optimalt behandlingsresultat. Vi ser god service som en självklarhet:

  • Snabba leveranser: vi levererar inom 3 vardagar ifall allt finns i lager.
  • Utbildning : produktinformation för terapeuter 1-3 dagarskurser.
  • Hög tillgänglighet för information: ring oss vardagar kl. 10-17 för information av kunnig personal.

TCM NORDIC AB

Birkagatan 32, 113 39 STOCKHOLM

08-4414113   info@tcmnordic.se


Kurser
Populära varor / Nya varor
Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Exkl. moms
Nyhetsbrev
Copyright © TCM NORDIC AB