Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Om oss

Historia
TCM Nordic AB bildades år 2001 av akupunktör Tuva Linde som tog över företaget ”Healthy Herbs AB” och utvidgade verksamheten till att innefatta inte bara kinesiska örtformler, utan även akupunkturnålar och andra akupunktörtillbehör. I dag säljs även de västerländska teerna till kommuner och landsting som använder s.k. NADA-akupunktur (öronakupunktur mot abstinensbesvär).

Säkerhet
TCM Nordic AB har valt att enbart arbeta med de tillverkare av örtformler som noggrant följer de stränga kraven som GMP (Good Manufacturing Practice) ställer på råvaror och tillverkningsprocess.

Trygghet
TCM Nordic AB distribuerar varor till terapeuter över hela Sverige. Det krävs adekvat utbildning, t.ex. 3-årig akupunkturutbildning, för att kunna ställa diagnos och ordinera de flesta örtformler i sortimentet. Vi på TCM Nordic AB är mycket måna om att våra slutkunder (patienter) får rätt preparat och därför frågar vi efter vem som är Din terapeut.

Verksamheten
Lagret finns på Birkakliniken i Stockholm och hit kan Du även komma och handla direkt. Här driver akupunktör Tuva Linde sin verksamhet och tar även emot patienter.

Service
Syftet med TCM Nordic AB är att leverera säkra och effektiva örtformler för ett optimalt behandlingsresultat. Vi ser god service som en självklarhet:

  • Snabba leveranser: vi levererar senast 2 vardagar efter inkommen beställning.
  • Utbildning : produktinformation för terapeuter 1-2 dagarskurser.
  • Hög tillgänglighet för information: ring oss vardagar kl. 9-12 för information av kunnig personal.
  • ”Forum”: Tuva Linde samlar en grupp TCM-akupunktörer på Birkakliniken ca en gång per månad för att studera patientfall, diskutera behandlingsformer och dela erfarenheter. Är du TCM-akupunktör och vill vara med? Skicka då gärna ett e-mail, välkommen!

TCM NORDIC AB

Birkagatan 32, 113 39 STOCKHOLM

08-4414113   info@tcmnordic.se


Kurser
Populära varor / Nya varor
Språk / Valuta
Swedish 
Priser visas Exkl. moms
Nyhetsbrev
Copyright © TCM NORDIC AB